IMG_4104Jeg holder foredrag om mine børnebøger og mit forfatterskab og laver litteraturworkshops for børn og unge.

Foredrag

Jeg tilbyder foredrag til skoler, biblioteker mm. Hør, hvordan mine bøger er opstået, hør uddrag fra mine bøger, og hør om, hvordan jeg blev forfatter. Eller hør hvad der skal til, hvis man selv vil i gang med at skrive og forhåbentlig udgive en bog på et tidspunkt.

Workshops

IMG_4134Jeg tilbyder workshops til skoler og institutioner.

Jeg kan komme med et færdigt koncept, fx. Christines Forfatterværksted til indskoling og mellemtrin eller “Kreativ skrivning” til udskolingen. Jeg kan også skræddersy en løsning, der passer lige til jeres særlige tema, aldersgruppe, emneuge eller andet.

Ligger jeres skole/institution i Region Nordjylland, har i oven i købet mulighed for at få 60% af udgifterne dækket via BMMK (Børns Møde Med Kunsten), hvor jeg er tilknyttet som kunstner. Læs mere her. Øvrige skoler/institutioner har mulighed for at søge tilskud ved Statens Kunstfond. Ring eller skriv, så kan vi sammen se på mulighederne.

Kurser om børnelitteratur mm.

NB: Jeg har tidligere afholdt en del kurser om børnelitteratur og undervisning fx “Børnelitteraturen og de store følelser” og “Sæt strøm til børnelitteraturen”. Grundet travlhed laver jeg nu kun kurser, der relaterer sig til mine egne udgivelser. Kontakt mig for at høre nærmere.