IMG_4104Jeg holder foredrag om mine børnebøger og mit forfatterskab. Jeg laver også workshops for lærere, plc-medarbejdere samt børn i alle aldre.

 

 

Foredrag

Jeg tilbyder foredrag til skoler, biblioteker mm. Hør, hvordan mine bøger er opstået, hør uddrag fra mine bøger, og hør om, hvordan jeg blev forfatter. Eller hør hvad der skal til, hvis man selv vil i gang med at skrive og forhåbentlig udgive en bog på et tidspunkt.

Workshops

IMG_4134Jeg tilbyder workshops til skoler og institutioner.

Jeg kan komme med et færdigt koncept, eller skræddersy en løsning, der passer lige til jeres særlige tema, aldersgruppe, emneuge eller noget helt fjerde.

Ligger jeres skole/institution i Region Nordjylland, har i oven i købet mulighed for at få 60% af udgifterne dækket via BMMK (Børns Møde Med Kunsten), hvor jeg er tilknyttet som kunstner. Læs mere her. Øvrige skoler/institutioner har mulighed for at søge tilskud ved Statens Kunstfond. Ring eller skriv, så kan vi sammen se på mulighederne.

NB: Grundet travlhed har jeg pt. kun begrænset mulighed for at lave kurser, foredrag eller workshops, der varer mere end en dag. Kontakt mig for at høre nærmere. 

Kurser om børnelitteratur mm.

Jeg har tidligere afholdt en del kurser om børnelitteratur og undervisning fx “Børnelitteraturen og de store følelser” og “Sæt strøm til børnelitteraturen”. Grundet travlhed har jeg pt. kun begrænset mulighed for at lave denne type aktiviteter. Kontakt mig for at høre nærmere.