IMG_4104Jeg holder foredrag om mine børnebøger og mit forfatterskab. Jeg laver også workshops for lærere, plc-medarbejdere samt børn i alle aldre.

 

 

Foredrag:

Jeg tilbyder foredrag til skoler, biblioteker mm. Hør, hvordan mine bøger er opstået, hør uddrag fra mine bøger, og hør om, hvordan jeg blev forfatter. Eller hør hvad der skal til, hvis man selv vil i gang med at skrive og forhåbentlig udgive en bog på et tidspunkt.

Workshop: Christines Forfatterværksted

IMG_4134Jeg tilbyder workshops til skoler og institutioner. Jeg fylder min forfatterkuffert med mærkelige dingenoter, og guider børnene gennem Sanseværkstedet, Personbyggerværkstedet, Plotværkstedet og Tegneværkstedet. Alle sanser bliver brugt til at sparke fantasien i gang, så historier vokser frem på papiret.

Jeg kan komme med et færdigt koncept, eller skræddersy en løsning, der passer lige til jeres særlige tema, aldersgruppe, emneuge eller noget helt fjerde.

Ligger jeres skole/institution i Region Nordjylland, har i oven i købet mulighed for at få 60% af udgifterne dækket via BMMK (Børns Møde Med Kunsten), hvor jeg er tilknyttet som kunstner. Læs mere her. Øvrige skoler/institutioner har mulighed for at søge tilskud ved Statens Kunstfond. Ring eller skriv, så kan vi sammen se på mulighederne.

Her ser I et eksempel på, hvordan et besøg af “Christines forfatterværksted” kan se ud for en 2. eller 3. klasse.

Klik her: Christines forfatterværksted

Børnelitteraturen og de store følelser

I 2017 afholder jeg en række kurser med titlen “Børnelitteraturen og de store følelser” Her præsenteres det bedste af det nyeste børnelitteratur med forslag til, hvordan der kan arbejdes med temaerne gennem klassesamtaler og kreative opgaver. Kurset er målrettet indskolingen.

Sæt strøm til børnelitteraturen

Jeg tilbyder også kurser, der har særligt fokus på brug af it i litteraturundervisningen i indskolingen. Her fås eksempler på, hvordan digitale værktøjer kan inddrages i en motiverende og kreativ undervisning.

Kontakt mig for at høre nærmere.