IMG_3991
Jeg har altid elsket at lege med ord. Siden jeg lærte at skrive bogstaver, har jeg skrevet og tegnet historier. I januar 2015 udkom min første billedbog: “Hvis jeg flytter i en flaske”, og senere er der kommet flere til. Jeg udgiver også børnesange med min mand Leif. Han skriver musikken, og jeg skriver teksterne. I 2011 vandt vi titlen “Årets Danske Børnesang” med sangen “Det klammeste jeg ved”. Når jeg skriver bøger, skriver jeg både digte og fortællinger. Historierne kan være forskellige, og kan både være til små og store børn. Jeg laver ikke en bestemt genre bøger, men jeg kan mærke i maven, når jeg synes en historie er værd at fortælle. Ikke alle mine fortællinger er sjove og glade. Der kan også være sørgelige historier og ensomme børn. Men heldigvis er børn stærke, så de klarer sig altid til sidst.

Udover at skrive arbejder jeg som konsulent, underviser og kursusholder på skoleområdet. Jeg er uddannet kandidat i it, læring og organisatorisk omstilling fra Aalborg Universitet, og har tidligere arbejdet otte år som folkeskolelærer og it-vejleder samt arbejdet som komponist og projektleder på store korevents.

Jeg bor i Hjørring i Nordjylland sammen med min mand og vores fire sammenbragte drenge. Hjørring er også byen, jeg blev født i, men en stor del af min barndom har jeg boet i Saltum ved Vesterhavet.

Den 15.12.2014 blev jeg interviewet af Niels Viberg fra Radio Skaga FM i forbindelse med udgivelsen af “Hvis jeg flytter i en flaske”. Og det kan du faktisk høre lige her: