10 vigtige ting voksne glemmer at fortælle børn om døden – Giveaway

Gratis guideJeg er SÅ glad for min nye hjemmeside! Det skal fejres. Derfor får du denne guide.

Som sagt vil jeg fremover skabe mere liv på min hjemmeside. Og det første liv handler om… døden.

Døden som tema går igen i mine bøger. Det er et emne, jeg bliver ved med at vende tilbage til. Det har nogle bogbloggere givet mig hug for. De synes ikke, det hører hjemme i børneværelset. Det er jeg, nok ikke så overraskende, ikke enig i. Døden hører med til livet. Fordi det er så essentielt. Fordi det kommer til at berøre os alle. Fordi børn gerne vil tale om det. 

Derfor har jeg skrevet en guide til, hvordan man kan tale om emnet med sine børn. Brug den, hvis I kan, og kommenter gerne herunder, hvad du tænker om emnet? Hvordan har du talt med dine børn om døden? 

Guiden kan du hente ved at klikke på billedet. Den er ganske gratis.

Gratis guide

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous article

Hurra Hurra Hurraaaaa

Next article

Flaskerim som kunst